Underholdning til Konfirmation

Unik underholdning til konfirmation

De fleste unge mennesker glæder sig i flere år til deres konfirmation. Det er nemlig en helt særlig begivenhed og en helt særlig dag, hvor konfirmanden efter gamle traditioner går ind i de voksnes rækker. Og ligesom det er en dag, som de fleste konfirmander ser frem til i flere år, så er det også en dag, som både konfirmanden, forældrene og gæsterne kommer til at huske i mange år frem.

Med til sådan en stor begivenhed hører også et hav af traditioner – noget, som ikke alle er lige vilde med. Heldigvis kan man nemt shake tingene lidt op, gøre noget anderledes og skabe en helt særlig og spændende fest uden for mange kedelige traditioner – for eksempel ved at hyre mig som underholdning til den store dag.

Cykelshow i verdensklasse

Jeg er født og opvokset i Cirkus Dannebrog, som min familie har drevet siden 1800-tallet. Jeg er derfor en vaskeægte cirkusartist og har brugt størstedelen af mit liv i cirkusmanegen og på landevejene for at kunne optræde i hele landet.
Mit cykelshow er i absolut verdensklasse, og jeg tør godt garantere, at I får en fantastisk, underholdende og anderledes konfirmationsfest, hvis I lader mig stå for en del af underholdningen.

Der er mange måder at sammensætte mit show på, så det passer lige præcis ind i jeres fest. Men jeg vil foreslå, at jeg starter med at servere for gæsterne på en ethjulet cykel sammen med resten af tjenerstaben. Det er altid et hit hos gæsterne, og så er det med til at sætte skub i både festlighederne og samtalerne rundt om bordene.

”Glass Balance”

Når timingen er rigtig, kan jeg optræde med nummeret ”Glass Balance”, som jeg er den eneste i hele verden, der laver. I ”Glass Balance” cykler jeg rundt på en ethjulet cykel med et højt tårn lavet af 100 vinglas. Det er et spændende nummer, hvor jeg nemt kan inddrage konfirmanden og give ham eller hende en oplevelse udover det sædvanlige.

Der er mange måder at præsentere nummeret på. Men en oplagt mulighed er at gøre det i en tale, hvor man fortæller, at konfirmanden nu træder ind i de voksnes rækker, og at der nu ligger en masse udfordringer og venter. Den første udfordring er så at stable de 100 glas på mit fad. Det plejer at være en stor succes, som får både konfirmanden og gæsterne til at grine.

Det giver helt sikkert nogle rigtig sjove billeder og det vil give konfirmanden en dag, der aldrig glemmes, og som der stolt kan fortælles om i skolen i ugen efter.

Skal jeg optræde til dit barns konfirmation?

Hvis I vil vende en skør ide, så tag endelig fat i mig. Jeg har ingen standardshows, så vi kan altid finde på noget, der passer ind i netop jeres fest – uanset om det er en stor eller en lille fest, eller om jeg skal udføre et eller flere numre.

Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Danmark har talent

Se videoen fra Danmark har talent, som jeg var så heldig at få lov at deltage i i 2016. Det var en spændende og sjov oplevelse.

https://www.youtube.com/watch?v=J8phGFvxHVQ

Glass Balance

Få en forsmag på nummeret Glass Balance i videoen her. Det kan blive underholdningen til den næste konfirmation.

https://www.youtube.com/watch?v=dUBEoNbi9nw