Underholdning til Fødselsdag

Unik underholdning til fødselsdag

Mange mennesker elsker at holde fødselsdagsfester – både de små og store af slagsen. Det er nemlig stort set den eneste dag på året, hvor man helt lovligt kan få al opmærksomheden og blive fejret af sine venner og sin familie.

Men de fleste fødselsdagsfester ligner hinanden – især de store, runde fødselsdagsfester: Man sidder i et stort festlokale, spiser en masse mad, hører nogle taler og synger nogle hjemmelavede sange over melodien ”Jeg er havren”.
Men sådan behøver det ikke at være! Man kan sagtens sætte fut i fødselsdagsfesten. Og det er her, jeg kommer ind i billedet. I løbet af årene har jeg optrådt til massevis af fødselsdagsfester, og jeg er altid klar til også at komme og underholde til din fest.

Servering og “Glass Balance”

Jeg er en vaskeægte cirkusartist, som i mange år har rejst land og rige rundt for at optræde med Cirkus Dannebrog. Mit speciale er cykelartisteri – noget, som min bedstefar lærte mig allerede, da jeg var en lille dreng.

Cykelartisteri er perfekt at optræde med til store fester, fordi det hverken kræver meget plads eller meget udstyr – og så er det nemt at inddrage festens vært og gæster.

Når jeg optræder til fødselsdagsfester, starter jeg som regel med at komme cyklende ind i festlokalet på min ethjulede cykel og hjælpe de ”rigtige” tjenere med at skænke vin op eller servere forretten. Det er en god start på festen, fordi folk bliver overraskede over den sjove og anderledes servering.

Til en fødselsdagsfest er det også oplagt at udføre nummeret ”Glass Balance” – et nummer, som jeg er den eneste i hele verden, der laver, og som jeg blandt andet har optrådt med i ”Danmark har talent”. I nummeret cykler jeg rundt på en ethjulet cykel, imens jeg stabler og balancerer med et kæmpe tårn lavet af op til 100 vinglas.

Til nummeret ”Glass Balance” kan jeg inddrage fødselaren ved at lade vedkommende stable de mange glas på mit fad. Det vil med garanti falde i god jord hos gæsterne, give mulighed for gode billeder og sørge for, at fødselaren får en oplevelse helt udover det sædvanlige, som vedkommende aldrig vil glemme.

Leder du efter en anderledes fødselsdagsgave?

Som fødselar kan man selvfølgelig selv booke mig til at udføre mine cykeltricks, hvis man ønsker at holde en fødselsdagsfest med gang i, som folk vil tale om i mange år. Men det er også oplagt at give mig og mit show til fødselaren som gave. Det er en sjov og anderledes måde at give gave på, men det fungerer super godt, fordi fødselaren altid bliver oprigtigt overrasket og får en unik oplevelse. Og så slipper man som gæst også for at bruge alt for meget tid på at finde den helt rette gave til fødselaren.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne for at booke mig, eller hvis du kunne tænke dig at vende en sjov idé, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Danmark har talent

Se videoen fra Danmark har talent, som jeg var så heldig at få lov at deltage i i 2016. Det var en spændende og sjov oplevelse.

Glass Balance

Få en forsmag på nummeret Glass Balance i videoen her. Det kan blive underholdningen til den næste fødseldag.