Cykelartist

Cykelartist Jimmy Enoch

Jimmy Enoch: Cykelartist

Som cykelartist mestrer man forskellige former for cykelartisteri, en klassisk cirkusdisciplin, som altid har været en stor del af mit liv. I løbet af min opvækst er jeg, af min bedstefar, blevet oplært i alle de cykeltricks som min familie i Cirkus Dannebrog har kendt i generationer.

Cykelartisteri er igennem de mange år ikke bare blevet mit speciale, det som jeg er allerbedst til, det er også blevet min helt store passion. Det er derfor ikke helt forkert at sige, jeg kan udføre alverdens tricks på både ét- og tohjulede cykler – og jeg ved intet bedre end at komme ud og optræde på mine trofaste cykler.

Jeg har i løbet af min lange karriere som cykelartist udviklet en masse forskellige numre, som jeg kan optræde med – på både ét- og tohjulede cykler.

Cykelmyggen Egon

Et nummer, som jeg altid har haft stor glæde af, er min hovedrolle som Cykelmyggen Egon på Østre Gasværk. Det er et nummer, som altid skaber grin og glade børn – uanset om det er ved genopsætning af forestillingen eller ved indvielser af cykellegepladser rundt omkring i landet. Børnene elsker cykelmyggen og det er derfor den perfekte underholdning til børn i alle aldre til både fødselsdage, konfirmationer og lignende.

Glass balance

Et andet nummer, som jeg opfandt sammen med min far, da jeg var 11 år gammel, går under navnet ”The Glass Balance”. Det er et helt unikt nummer, hvor jeg kombinerer min store passion og alle mine evner som cykelartist med opbygningen af at kæmpe tårn af stablet glas. Det er et hit til både konfirmationer, bryllupper og firmafester, hvor gæsterne kan hjælpe mig med at stable alle glassene og det skaber altid højt humør og glade gæster.

Serveringsnummeret

Serveringsnummeret er en vinder til enhver fest, hvor der skal serveres drikkevarer. Her kommer jeg ind i festlokalet på en ethjulet cykel og hjælper med at servere drikkevarer sammen med de andre tjenere. Det plejer at være en rigtig god start på en fest, der får smilet frem på gæsterne og for alvor sætter festen i gang.

I løbet af årene har jeg turneret verden rundt og optrådt som cykelartist for mange forskellige mennesker på både ét- og tohjulede cykler – og det bliver jeg aldrig træt af.

Hvis du er interesseret i at hyre en cykelartist og cirkusartist til dit næste arrangement, så kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud.

Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Danmark har talent

Se videoen fra Danmark har talent, som jeg var så heldig at få lov at deltage i i 2016. Det var en spændende og sjov oplevelse.

Glass Balance

Få en forsmag på nummeret Glass Balance i videoen her. Det kan blive underholdningen til jeres fest.