Underholdning til julefrokost

Unik underholdning til julefrokost

Julefrokoster er som regel de vildeste, sjoveste og bedste fester på året – hvad enten de bliver holdt sammen med familien, vennerne eller kollegaerne. Men selvom en julefrokost i sig selv er festlig, så kan det godt være nødvendigt at gøre noget aktivt for, at hele selskabet ikke bare sidder ved bordet og spiser sig igennem hele festen. Der skal overraskelser til, og her kommer god underholdning til julefrokost ind i billedet!

Jeg har været med til at spice utallige julefrokoster op med mit helt unikke cykelshow, som altid både overrasker, får folk op i et helt andet festgear og giver dem en julefrokost, som de sent vil glemme.

Et festligt cykelshow

Mit særlige talent er cykelartisteri – noget min bedstefar har trænet mig i, siden jeg var helt lille. Cykelartisteri er først og fremmest en klassisk cirkusdisciplin, der indeholder alle de vigtige elementer i en cirkusoptræden: Fare, overraskelse og opfindsomhed. Men det er også en disciplin, som er nem at optræde med i den forstand, at jeg hverken behøver masser af plads eller masser af udstyr. Et cykelshow er med andre ord oplagt til store fester, hvor man gerne vil gøre noget ekstra ud af underholdningen – for eksempel til årets store julefrokost.

Det der ofte hitter mest som underholdning til julefrokost, er helt klart nummeret ”Glass Balance” – et nummer, som jeg er den eneste i hele verden, der udfører. I dette nummer stabler jeg op imod 100 vinglas på et fad, imens jeg cykler rundt på en ethjulet cykel. Det bedste af det hele er, at der er rig mulighed for at inddrage gæsterne og gøre julefrokosten til en fest udover det sædvanlige.

Jeg kan for eksempel skåle med gæsterne efter hvert lag i tårnet. Værten eller én af gæsterne kan også hjælpe med at stable det høje glastårn. På den måde bliver alle gæsterne en del af showet, idet de både kan drikke, heppe på og grine af deres kollegaer eller venner og tage billeder af festlighederne.
Hvis I hyrer mig til at stå for underholdningen, er I med andre ord sikret en overraskende, festlig og anderledes julefrokost, som gæsterne vil snakke om i mange år frem.

Sjove idéer er velkomne

Som en vaskeægte cirkusartist er jeg altid klar på at udvide mit repertoire, prøve nye idéer af og sætte gang i festen. Derfor er I altid velkomne til at byde ind med sjove og anderledes idéer.

Måske skal jeg servere for gæsterne på en ethjulet cykel i nissetøj? Eller måske skal jeg være i kjole og hvidt? Der er masser af muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Med andre ord er jeg klar på det meste, hvilket betyder, at I kan få et skræddersyet cykelshow, der passer præcist til jeres ønsker og ikke mindst jeres humor.

Hvis I har lyst til at vende en skør idé eller høre mere om, hvordan jeg kan gøre jeres julefrokost til en fest uden lige, så må I endelig ikke tøve med at kontakte mig.

Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Danmark har talent

Se videoen fra Danmark har talent, som jeg var så heldig at få lov at deltage i i 2016. Det var en spændende og sjov oplevelse.

https://www.youtube.com/watch?v=J8phGFvxHVQ

Glass Balance

Få en forsmag på nummeret Glass Balance i videoen her. Det kan blive underholdningen til jeres næste julefrokost.

https://www.youtube.com/watch?v=dUBEoNbi9nw