Underholdning til Firmafest

Spændende underholdning til firmafest

Har du brug for underholdning til firmafest? De fleste virksomheder og firmaer holder en stor firmafest fra tid til anden, så alle medarbejderne kan møde hinanden på lidt mere uformel vis, end de plejer, og så de kan skabe gode bånd til hinanden. Men det hedder jo ikke en fest for ingenting, og derfor er der som regel også ret meget gang i firmafester.

Men hvorfor holde en traditionel firmafest, hvor alt forløber helt, som det plejer? Hvorfor ikke prøve noget nyt, overraske medarbejderne og give dem en fest, som de vil tale om i mange år frem? Book mig som underholdning til firmafesten, så skal jeg nok få et smil på alles læber.

Et skræddersyet cykelshow

Jeg er vokset op i Cirkus Dannebrog og har derfor brugt hele mit liv på at optræde, overraske, og sætte et smil på folks læber. Dét, jeg er allerbedst til, er cykelartisteri – noget som min bedstefar lærte mig, da jeg var en helt lille knægt. Siden da har jeg turneret verden rundt og optrådt for et hav af forskellige mennesker med mine tricks på både ét- og tohjulede cykler.

Cykelartisteri er en klassisk cirkusdisciplin på lige fod med for eksempel trapez og træning af heste. Men cykelartisteri har den fordel, at man hverken skal bruge meget plads eller meget udstyr. Derfor er mit cykelshow den perfekte underholdning til en firmafest.

Hos mig er der ingen standardshows, og det betyder, at I kan få skræddersyet et underholdende show, der passer perfekt til netop jeres fest. Til en firmafest kan jeg for eksempel optræde i noget af virksomhedens tøj, eller jeg kan hive chefen med op og hjælpe mig med mine tricks. Det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænser – det meste kan nemlig lade sig gøre.

Til en typisk fest starter jeg med at køre ind i festlokalet på en ethjulet cykel og hjælper de ”rigtige” tjenere med at servere enten vin eller forret. Det er en god måde at overraske medarbejderne til firmafesten på, og det skal nok få sat gang i samtalerne rundt om bordene.

Glass balance

Et andet rigtig godt nummer er ”Glass Balance”, som jeg har optrådt med i hele verden, og som I måske også har set mig udføre i ”Danmark har talent”. Det er et helt særligt nummer, som plejer at få folk til at grine, åbne munden på vidt gab eller endda holde hænderne op for øjnene. I nummeret cykler jeg rundt på en ethjulet cykel med et fad, hvorpå jeg stabler helt op til 100 vinglas i 25 lag. Det er anderledes, det er nervepirrende, det er festligt, og det vil give alle gæsterne til firmafesten en oplevelse, de sent vil glemme.

Skal jeg underholde til jeres firmafest?

Er I blevet nysgerrige, og vil I gerne vide mere om, hvad jeg kan optræde med til netop jeres firmafest? Eller har I en skør idé, som I synes, at jeg skal prøve af? Så må I endelig ikke tøve med at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud.

Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Danmark har talent

Se videoen fra Danmark har talent, som jeg var så heldig at få lov at deltage i i 2016. Det var en spændende og sjov oplevelse.

https://www.youtube.com/watch?v=J8phGFvxHVQ

Glass Balance

Få en forsmag på nummeret Glass Balance i videoen her. Det kan blive underholdningen til jeres næste julefrokost.

https://www.youtube.com/watch?v=dUBEoNbi9nw